Kako Ganoderma funkcioniše u vašem telu

U ovom članku pokušaćemo da vam ukratko i što jasnije objasnimo mehanizam dejstva  Ganoderme Lucidum  na vaše telo.

Prva faza je istraživanje: kada aktivne komponente Ganoderme uđu u vaš krvotok, one počinju da regulišu telesne funkcije. U ovoj fazi, Ganoderma će početi da detektuje toksine i obolele delove tela.

Druga faza je čišćenje – detoksikacija. Uklanjanjem prekomernih količina ureične kiseline, mlečne kiseline, holesterola, masnih naslaga, mrtvog tkiva i raznih toksina nagomilanih u vašem telu.Ovi toksini se eliminišu putem krvotoka, urina, izmeta i znoja – što se može manifistovati povećanim znojenjem ili mukusom.

Treća faza –  aktivne komponente počinju da deluju na telo u cilju lečenja. Ovaj je proces primetan, a reakcije mogu ponekada biti jake – pa se u tim slučajevima preporučuje smanjenje doze ekstrakta

Četvrta faza je izgradnja, a tokom ove faze aktivne komponente nastavljaju da regenerišu organizam jačanjem imunog sistema. Ganoderma takođe obezbeđuje esencijalne vitamine i minerale kako bi ubrzala ove procese.

Peta i završna faza nastaje kada su telesne funkcije optimalne i uravnotežene. Ganoderma Lucidum ima velike mogućnosti oksigenacije ćelija, što je ključno za njihovo podmlađivanje.

 

Obezbedite sebi najkvalitetniji proizvod na tržištu – Reishi Protect sa velikim sadržajem aktivnih komponenti, dobijen u kontrolisanim uslovima i kontrolisan od strane nadležne laboratorije! 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.