Reishi ULJE

900.00 RSD

Reishi ULJE 100% prirodan proizvod koji u sebi sadrži sve esencijalne komponente Ganoderme Lucidum.

Шифра производа: 10002 Категорија: Ознаке: , , , , , ,

Опис

Reishi ulje

REISHI ULJE

Reishi ULJE je 100% prirodan proizvod koji u sebi sadrži sve esencijalne komponente Ganoderma Lucidum – beta glukane, polisaharide, ganodermnu kiselinu, germanijum, riboflavin, nikotinsku kiselinu i vitamine B,C i K.

Ove nutritivne komponente Ganoderme Lucidum pokazale su antibakterijske, imunomodulatorne, anti-upalne i anti kancerozne osobine in vitro i in-vivo, kao i pojačanu antioksidacioni kapacitet plazme i pojačani imuni odgovor .

Ganoderma Lucidum se koristi za jačanje imunog sistema, borbu protiv virusnih infekcija kao što je grip, bolesti pluća kao što su astma i bronhitis, srčana oboljenja, visoki krvni pritisak, visoki holesterol, oboljenja jetere i bubrega.

Specifična jedinjenja Ganoderme Lucidum kao što je ganodermna kiselina, mogu pomoći kod alergija inhibicijom oslobađanja histamina, pojačanom upotrebom kiseonika u telu i uticajem na funkciju jetre. Mnoga istraživanja pokazuju da je Reishi efikasan i kod stresa, nesanice, stomačnog ulcera i herpesa.

Srpski naziv: Hrastova sjajnica
Engleski naziv: lingzhi, „glossy ganoderma“, „shiny polyporus“
Japanski naziv: Reishi
Kineski naziv: Lingzhi
Korejski naziv: yeongji
Vijetnamski naziv: linh chi

Najznačajnije, Reishi se koristi kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije u cilju smanjenje neželjenog dejstva kao što je zamor, gubitak apetita i rizik od infekcija. Ublažava bolove i umanjuje toksične efekte hemoterapije i radioterapije. Značajno poboljšava kvalitet života osoba u toku lečenja tumora u svim fazama.

Više o tome možete pročitati u posebnom delu koji se bavi dejstvom aktivnih supstanci iz Ganoderme na tumore, istraživanja i iskustva iz prakse.

Reishi utiče povoljno na neurosteniju, nesanicu, kijavicu, razna crevna oboljenja, hepatitis, hronični bronhitis, ojačava jetru, i pankreas (samim tim pomaže kod dijabetesa), izuzetno poboljšava imunitet, smanjuje opasnost od srčanih oboljenja i alergije.

Preporučuje se kada je potrebno jačanje imunog sistema i zaštita od virusa, bakterija i ostalih štetnih uticaja sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.

Додатне информације

Тежина 100 g

Можда ће вам се свидети …