Reishi Protect i visoki krvni pritisak

Da li vi kontrlišete svoj pritisak ili on kontroliše vas?

Tihi ubica – visoki krvni pritisak nazvan je ovako zbog toga što u ranoj fazi nema očiglednih simptoma. Krvni pritisak je podjednako opasan kao i loša hrana,alkoholizam i pušenje – koji ga često i uzrokuju.

Uprošćeno – sistolni pritisak je mera povećanog pritiska prilikom srčanog ciklusa. On je u stvari kontrakciona sila koju koristi srčani mišić kako bi poslao krv kroz krvne sudove.Kada su krvni sudovi zapušeni, pritisak je povišen.

Visoki krvni pritisak nosi više rizika, ukazujući na gubitak elastičnosti vena. U kliničkim istraživanjima sprovedenim nad pacijentima koji boluju od povišenog krvnog pritiska kojima je u ishranu dodavan ekstrakt Ganoderme Lucidum, primećeno je da su poboljšani subjektivni simptomi kao što su glavobolje, umor, Vertigo itd.


Reiši Protect ekstrakt sadrži mnogobrojne komponente koje mogu sniziti visoki krvni pritisak i do 20%. Ekstrakt takođe ima sposobnost da balansira različite funkcije organizma (biomodulator) i time stabilizuje krvni pritisak.
Dakle,

 • kod visokog krvnog pritiska Reiši Protect uklanja nagomilane masti iz krvi, smanjuje gustinu krvi, snižava i balansira visoki krvni pritisak.
 • Kod niskog krvnog pritiska, Reiši Protect ojačava krvne sudove, povećava protok krvi i aktivira srčanu radnju povećavajući krvni pritisak do optimalnog.

2 Comments

 1. lajos nadj

  poštovani!
  imam povišen pritisak i ponekad lupanje srca .. interesuje me pošto je Reiši protect i u koja je količina u pakovanju i dali mogu poručiti od vas?
  pozdrav Lajos

  • Olivera Jović

   Poštovani,
   cena Reishi Protect ekstrakta je 900 dinara, s tim što možete računati na januarski popust 🙂
   Za visoki pritisak preporučujemo i Shiitake ekstrakt

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.