Kako Ganoderma funkcioniše u vašem telu

ganoderma lucidum

U ovom članku pokušaćemo da vam ukratko i što jasnije objasnimo mehanizam dejstva Ganoderma Lucidum na vaše telo. Ganoderma ima i složeni i jednostavni sistem delovanja.

Kako Ganoderma Lucidum deluje

Prva faza je istraživanje: kada aktivne komponente Ganoderme uđu u vaš krvotok, one počinju da regulišu telesne funkcije. U ovoj fazi, Ganoderma će početi da detektuje toksine i obolele delove tela.

Druga faza je čišćenje – detoksikacija. Uklanjanjem prekomernih količina ureične kiseline, mlečne kiseline, holesterola, masnih naslaga, mrtvog tkiva i raznih toksina nagomilanih u vašem telu.Ovi toksini se eliminišu putem krvotoka, urina, izmeta i znoja – što se može manifistovati povećanim znojenjem ili mukusom.

Treća faza –  aktivne komponente počinju da deluju na telo u cilju lečenja. Ovaj je proces primetan, a reakcije mogu ponekada biti jake – pa se u tim slučajevima preporučuje smanjenje doze ekstrakta

Četvrta faza je izgradnja, a tokom ove faze aktivne komponente nastavljaju da regenerišu organizam jačanjem imunog sistema. Ganoderma takođe obezbeđuje esencijalne vitamine i minerale kako bi ubrzala ove procese.

Peta i završna faza nastaje kada su telesne funkcije optimalne i uravnotežene. Ganoderma Lucidum ima velike mogućnosti oksigenacije ćelija, što je ključno za njihovo podmlađivanje.

Obezbedite sebi najkvalitetniji proizvod na tržištu 

Reishi Protect sa velikim sadržajem aktivnih komponenti, dobijen u kontrolisanim uslovima i kontrolisan od strane nadležne laboratorije! 

Pogledajte i kako uspešno dozirati ekstrakt

„Iako Ganoderma Lucidum poseduje veliku medicinski vrednost, njen ekstrakt smatra se dodatkom ishrani. Ipak, bitno je znati kako doziranje ekstrakta deluje na različita oboljenja ukoliko se želi da se određena oboljenja izleče. Za razliku od lekova, njeno toksično dejstvo, smrtonosne doze kao i efektivne doze trebaju tek da budu tačno formulisane. Uobičajena doza koja se daje obično se zasniva na ličnom iskustvu sa pacijentima koji boluju od različitih bolesti. Efektivna doza varira od oboljenja do oboljenja. Obično se veće doze prepisuju pacijentima bolesnim od ozbiljnijih bolesti kao što su kancer, dok vremenski tretman može trajati od dve nedelje do tri meseca.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.