O nama i našim proizvodima

La Fitta Viva je porodična kompanija koja uspešno posluje na regionalnom tržištu od 2006. godine, sa sedištem u Leskovcu.

Primarni proizvod naše kompanije je Reishi Protect u dve varijante: vodeni ili uljani ekstrakt , kao i Shiitake ekstrakt.

Svi naši proizvodi su domaćeg porekla, proizvedeni pod najboljim uslovima proizvođačke prakse, uz strogu kontrolu i kontrolisanu zdravstvenu ispravnost od strane Zavoda za javno zdravlje.

Pomenute izveštaje o ispitivanju možete preuzeti klikom na ovim linkovima:

Proizvodi pogon Reishi-Ganoderma Lucidum

Proizvodi pogon Reishi-Ganoderma Lucidum

Reishi protect je ekstrakt gljive Ganoderma Lucidum, proizvedene u kontrolisanim i veoma specifičnim uslovima,koji sadrži maksimalno veliki broj pažljivo sačuvanih aktivnih supstanci. Sinergija tih aktivnih supstanci Reishi protect čini jedinstvenim i nezaobilaznim u današnjim uslovima života, kada je potrebno dobro upravljanje i “fino podešavanje “ imunog sistema. Više o aktivnim supstancama naših proizvoda možete naći na ovim stranama.

Kako Reishi protect utiče na vaš organizam?
Pomaže imunom sistemu tako što pojačava njegov imunološki odgovor i fino ga podešava
Omogućava bolju iskorišćenost kiseonika
Sadrži preko 150 potpuno prirodnih antioksidanata koji uništavaju slobodne radikale
Poboljšava cirkulaciju krvi
Pozitivno utiče na regeneraciju kože
Ubrzava regeneraciju ćelija
Daje energiju i snagu organizmu
Moćno je sredstvo za detoksikaciju

Reishi protect

  • Preporučuje se kao dopuna ishrani u vreme i nakon hemoterapije i radioterapije radi uklanjanja neželjenih efekata kao što su: zamor, gubitak apetita, povećani rizik od infekcije i drugih. Ublažava bolove i umanjuje toksične efekte terapije.
  • Preporučuje se kada je potrebno jačanje imunog sistema i zaštita od virusa, bakterija i ostalih štetnih uticaja sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.
  • Svojim delovanjem umiruje centralni nervni sistem i umanjuje posledice jakog i kontinualnog biološkog i emocionalnog stresa u svakodnevnom radu.
  • Poboljšanje krvotoka i regulisanje krvnog pritiska – triterpeni snižavaju visok krvni pritisak, smanjuju holesterol i time sprečavaju srčana obolenja i smanjuju mogućnost nastanka infarkta.

Korišćenje Reishi protect ekstrakta pomaže formiranju i održavanju zdravog tela i postizanju dugovečnosti

Reishi protect se može uzimati svakodnevno bez ikakvih nuspojava, a dugoročno korištenje dokazano osnažuje imunološki sistem ljudskog organizma bez ikakvih neželjenih dejstava po ljudski organizam.

Samo vodeni ekstrakti se:

  • 100% koriste u tradicionalnoj herbalogiji
  • 100% koriste u kliničkim istraživanjaima
  • Dokazano su efikasni u terapeutskoj upotrebi

 Ekstrakt Shiitake  
Sadrži Lentinan (1 .3 glukan) koji stimuliše ćelije imunog sistema tela.
Utiče na održavanje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, sadrži specifičnu amino-kiselinu koja ubrzava proces prerade holesterola u jetri.
Za jačanje imuniteta i poboljšanje opšteg stanja organizma.
Šiitake deluje protiv nekih ozbiljnih virusa sa kojima se danas suočavamo.
Pomaže u regulaciji šećera u krvi i u regulaciji visokog krvnog pritiska.
Preventivno se koristi za održavanje vitalnosti, snage i izdržljivosti organizma.

Eterično ulje Origano
Origano je jedan od najjačih poznatih antibitoika u prirodi. Koristi se uspešno protiv Ešerihije Koli, Kandide i drugih mikroorganizama. Ulje origana odlično je za grip i prehlade, ali i kod upala disajnih organa.

Eterično ulje Lavanda
Etarsko ulje lavande koristi se za negu svih tipova kože, posebno za osetljivu kožu, a takođe odbija insekte.U oblogama deluje antiseptički i ublažava reumatske bolove.Za inhalaciju se koristi kod bronhitisa i upale grla. Kupka sa uljem lavande smiruje napetost, visok krvni pritisak, opušta grčeve.

Eterično ulje Komorač
Eterično ulje komorača ima jak, slatkast miris, koji se od antičkog vremena koristi za slabljenje apetita.
Smiruje grčeve u želucu, poboljšava cirkulaciju.
Reguliše menstrualni ciklus.

Eterično ulje Menta
Stimuliše lučenje žuci, sekreciju želudačnih sokova, smanjuje stomačnu napetost.Koristi se za inhalaciju kod prehlada i upala disajnih puteva.

Etarsko ulje Kleka
Podstiče eliminaciju toksina iz organizma i sprečava razvoj bakterija i gljivica. Koristi se za negu masne kože. Deluje umirujuće i podstiče san.Dodavanjem par kapi u šampon može pomoći u lečenju peruti i seboreje.

Za informacije u vezi Reishi protecta , pozovite telefon 016 231 077 ili 069/2797196 ili nas pitajte putem kontakt forme 
Pratite našu FB stranicu