Reishi Protect ekstrakt

Cena: 900  RSD

Najznačajnije, Reishi ekstrakt (Ganoderma Lucidum, Ling Zhi) koristi se kao dopuna za vreme hemioterapije i radioterapije.

In Stock

Reishi ekstrakt

Reishi Protect ekstrakt

REISHI PROTECT ekstrakt – svojstva

Reishi Protect ekstrakt koristi se kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije u cilju smanjenje neželjenog dejstva kao što je zamor, gubitak apetita i rizik od infekcija. Ublažava bolove i umanjuje toksične efekte hemoterapije i radioterapije. Značajno poboljšava kvalitet života osoba koje su podvrgnute ovim načinima lečenja tumora.

Reishi Protect ekstrakt svojim delovanjem umiruje centralni nervni sistem i umanjuje posledice jakog i kontinualnog biološkog i emocionalnog stresa u svakodnevnom radu.

Reishi Protect ekstrakt  utiče na regulaciju pritiska i kardiovaskularni sistem – njegove kativne supstance triterpeni snižavaju visok krvni pritisak, smanjuju nivo holesterola i time smanjuju mogućnost nastanka kardiovaskularnih oboljenja.

Dugoročno uzimanje Reishi Protect ekstrakta omogućava formiranje zdravog tela i postizanje dugovečnosti. Reishi Protect ekstrakt se može uzimati svakodnevno bez ikakvih nuspojava, a dugoročno korišćenje dokazano osnažuje imunološki sistem bez ikakvih neželjenih dejstava.

Reishi Protect ekstrakt utiče povoljno na neurosteniju, nesanicu, kijavicu, razna crevna oboljenja, hepatitis, hronični bronhitis, ojačava jetru, i pankreas (samim tim pomaže kod dijabetesa), izuzetno poboljšava imunitet, leči srčana oboljenja i alergije.

Jačanje imunog sistema – jedinstveni imunomodulator

Reishi Protect ekstrakt, kao i ekstrakti još nekih gljiva kao što je Šitake gljiva,  putem svojih aktivnih komponenti pokreću imunobiološke reakcije organizma i zbog toga su poznati kao imunomodulatori. Ovi modifikatori biološkog odgovora jačaju i ponovno uspostavljaju imunološke funkcije organizma, kako one generalne, tako i specifični imunitet protiv tumora.

Jedinstveno, ta jedinjenja koče razvoj tumornih ćelija, neposredno ih uništavaju, modifikuju tumorne ćelije, tako da ih odbrambeni sistem organizma može lakše prepoznati kako bi ih uspešnije uništavao, a u nekim situacijama i ubrzavaju sazrevanje tumorskih ćelija, koje se time od malignih ponovno pretvaraju u benigne.

Najznačajnije, Reishi ekstrakt (Ganoderma Lucidum, Ling Zhi) koristi se kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije u cilju smanjenje neželjenog dejstva kao što je zamor, gubitak apetita i rizik od infekcija. Ublažava bolove i umanjuje toksične efekte hemoterapije i radioterapije. Značajno poboljšava kvalitet života osoba u toku lečenja tumora u svim fazama.

Više o tome možete pročitati u posebnom delu koji se bavi dejstvom aktivnih supstanci iz Ganoderme na tumore, istraživanja i iskustva iz prakse.

Reishi Protect ekstrakt utiče povoljno na neurosteniju, nesanicu, kijavicu, razna crevna oboljenja, hepatitis, hronični bronhitis, ojačava jetru, i pankreas (samim tim pomaže kod dijabetesa), izuzetno poboljšava imunitet, smanjuje opasnost od srčanih oboljenja i alergije.

Preporučuje se kada je potrebno jačanje imunog sistema i zaštita od virusa, bakterija i ostalih štetnih uticaja sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.

PORUČITE POZIVOM NA 069 2797196

ili porudžbenicom