Reishi Protect i visoki krvni pritisak

Da li vi kontrolišete svoj pritisak ili on kontroliše vas? Imate Visoki krvni pritisak?

Tihi ubica

Visoki pritisak nazvan je ovako zbog toga što u ranoj fazi nema očiglednih simptoma. Krvni pritisak je podjednako opasan kao i loša hrana,alkoholizam i pušenje – koji ga često i uzrokuju.

Uprošćeno – sistolni pritisak je mera povećanog pritiska prilikom srčanog ciklusa. On je u stvari kontrakciona sila koju koristi srčani mišić kako bi poslao krv kroz krvne sudove.Kada su krvni sudovi zapušeni, pritisak je povišen.

Visoki krvni pritisak nosi više rizika, ukazujući na gubitak elastičnosti vena. U kliničkim istraživanjima sprovedenim nad pacijentima koji boluju od povišenog krvnog pritiska kojima je u ishranu dodavan ekstrakt Ganoderme Lucidum, primećeno je da su poboljšani subjektivni simptomi kao što su glavobolje, umor, Vertigo itd.

Visko krvni pritisakVisoki krvni pritisak i ekstrakt gljive

Reiši Protect ekstrakt sadrži mnogobrojne komponente koje mogu sniziti krvni pritisak i do 20%. Ekstrakt takođe ima sposobnost da balansira različite funkcije organizma (biomodulator) i time stabilizuje krvni pritisak.
Dakle,

 • kod visokog krvnog pritiska Reiši Protect uklanja nagomilane masti iz krvi, smanjuje gustinu krvi, snižava i balansira vaš krvni pritisak.
 • Kod niskog krvnog pritiska, Reiši Protect ojačava krvne sudove, povećava protok krvi i aktivira srčanu radnju povećavajući krvni pritisak do optimalnog.

Efektivno doziranje ekstrakta kod hipertenzije i hipotenzije

Pokazalo se da je ekstrakt efikasan kod jako velikog broja slučajeva koji su tretirani. U uspešnijim slučajevima krvni pritisak vraća se u normalu nakon 2 meseca, a u nekim slučajevima nakon 2 nedelje. Preporučena doza je 10 kapi 3 puta dnevno 5 dana, povećava se na 20 kapi 3 puta dnevno 1 nedelja, i onda 30 kapi 3 puta dnevno. Veoma je bitno da pacijent sa hipertenzijom počne sa 10 kapi pošto veće doze mogu povećati krvni pritisak pacijenta. Pozitivni rezultati bi trebali da se primete za 30 dana. Jednom kada se dostigne željeni pad pritiska, dnvena doza se može smanjiti. Za održavanje pritiska u normali dovoljne su 20 kapi 2 puta dnevno.

Poručite odmah ili pitajte za savet ili preporuku:

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša mejl adresa:

  ili telefon:

  Vaše pitanje, predlog ili zahtev. Pošaljite poruku, odgovorićemo u najkraćem roku.
  Molimo Vas da pažljivo upišete Vašu mejl adresu ili telefon, to je jedini način da odgovor stigne do Vas.

  3 Comments

  1. lajos nadj

   poštovani!
   imam povišen pritisak i ponekad lupanje srca .. interesuje me pošto je Reiši protect i u koja je količina u pakovanju i dali mogu poručiti od vas?
   pozdrav Lajos

   • Olivera Jović

    Poštovani,
    cena Reishi Protect ekstrakta je 900 dinara, s tim što možete računati na januarski popust 🙂
    Za visoki pritisak preporučujemo i Shiitake ekstrakt

  2. Todor

   Postovani,
   Da li Reishi utice na pritisak ako se piju lekovi za pritisak? Kako se postupa u tom smislu sto se tice terapije za visok pritisak? Da li se lekovi iskljucuju osim u situacijama kada se povisi ili se redovno piju?

  Comments are closed.