Reiši ekstrakt u borbi protiv zimskih prehlada

jačanje imuniteta

Prirodne supstance

Prirodne supstance mogu mnogo da vam pomognu jačanje imuniteta i zaštititi vas od gripa i prehlade. Jedna od takvih supstanci je gljiva Ganoderma Lucidum ili Reiši.

Aktivne komponente i jačanje imuniteta

Odavno je utvrđeno da Reišijeve jedinstvene komponente (uključujući polisaharide, triterpene, i druge) pojačavaju ključne imune faktore tela, uključujući stem ćelije i T ćelije koje proizvodi koštana srž.

Zimsko vreme sve nas čini osetljivim na viruse i prehlade i neophodno nam je jačanje imuniteta.

Za starije osobe infekcije mogu biti opasne po život, zbog pada imunog sistema koji se javlja sa starenjem.

U ovom članku dajemo vam strategiju pomoću koje možete ostati zdravi čitave zime.

Bioaktivne komponente Reiši gljive pokazale su neverovatne biološke efekte koji mogu pomoći da se umanje efekti imunološkog starenja. Reiši ekstrakt pojačava funkciju ćelija imunog sistema, koje su prva linija odbrane.

Ali u oblasti virusnih infekcija Reiši zaista pokazuje svoju moć. Dokazano je laboratorijskim istraživanjima da Reiši ekstrakt zaustavlja ili usporava razvoj virusne infekcije.

Vitamin C za jačanje imuniteta

Uz Reishi Protect ekstrakt, bitno je uzimati i vitamin C, jer je aktivnost mnogih imunih ćelija jako povezano sa sadržajem vitamina C u organizmu. To pogotovu važi za specifične ćelije kao što su fagociti, koje uništavaju infektivne organizme i T-limfocite. T-limfociti organizuju i usmeravaju druge imune ćelije. Istraživanja pokazuju da funkcionisanje imunog sistema može bitno da se poboljša unošenjem vitamina C.

Stručnjaci za jačanje imuniteta preporučuju dodatni unos vitamina C u iznosu od 1 grama (1000 mg) vitamina C dnevno zajedno sa ekstraktom Reišija. Poželjno je redovno konzumiranje voća i povrća bogatih ovim vitaminom.


KAKO KUPITI REISHI

Poručite na sajtu
pozovite:
016 601-639, 069 27-97-196
Pored toga što Reishi i Shiitake ekstrakt možete kupiti direktno od nas, možete ga naći i u sledećim prodavnicama zdrave hrane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.